Święta Bożego Narodzenia

Długość pobytu 3 noce
Wyżywienie HB – Śniadanie i obiadokolacja
Obowiązuje 22.12.2023 - 27.12.2023

Cena zawiera:

  • Noclegi w komfortowym pokoju
  • Wyśmienite śniadania w formie bufetu
  • Świąteczne obiadokolacje bufetowe. W tym 24.12 uroczysta, serwowana kolacja wigilijna*, 25.12 kolacja regionalna z live cooking, prezentująca smaki Podhala. Podczas kolacji regionalnej kolędować będzie kapela góralska.
  • Świąteczny zestaw powitalny do pokoju
  • Zajęcia malarstwa na szkle dla dzieci i dorosłych dnia 23.12. Zajęcia prowadził będzie animator. Tematyką zajęć będzie malarstwo górskiej przyrody oraz legend o tatrzańskich zbójcach i skarbach. Pamiątką z Zakopanego dla każdego uczestnika będzie własnoręcznie namalowany obraz na szkle oprawiony w ramę.
  • Wigilijna wizyta Świętego Mikołaja i Aniołka
  • Bilet na kolejkę (góra-dół) na Gubałówkę na dzień 25.12*
  • Dostęp do Strefy Spa (sauna fińska, łaźnia parowa, jacuzzi, studio cardio)
  • Monitorowany parking
  • Bezpłatny Internet

*Na Gubałówce będziecie Państwo mieli możliwość podziwiania "Krainy Światła". Wystawa świecących rzeźb przedstawia między innymi tatrzańskie zwierzęta, postacie górali i góralek, sanie św. Mikołaja, a także świecące ramki, w których można wykonać wspaniałe zdjęcia z panoramą Zakopanego i z pobytu na Gubałówce.

Dodatkowe doba do pobytu świątecznego tj. 27/28.12.2023 w cenie specjalnej.

Wyżej wymieniona oferta specjalna dostępna jest wyłącznie przy rezerwacjach dokonanych za pośrednictwem Recepcji Hotelu Logos.

* Menu wigilijne 2023

Na stołach:

  • Carpaccio z buraka pieczonego z orzechami leszczyny, kozim serem, rukolą, oliwą, kaparami i kremem truflowym
  • Trio Szefa kuchni:
  1. Dziewiczy śledź holenderski w cebuli w świeżym majeranku i karmelizowanym jabłku
  2. Sandacz w galarecie z jajkiem przepiórczym
  3. Tatar z tuńczka
  • Kutia wigilijna
  • Kompot z suszu, woda
  • Pieczywo, masło

Dania serwowane:

  • Zupa z leśnych grzybów zapiekana pod ciastem francuskim
  • Sakiewka z łososia na duszomnym szpinaku z camembert, orzechami karmelizowanymi na sosie miodowo-musztardowym
  • Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie, podany z pierogami z kapustą i suszonymi grzybami okraszonymi cebulką
  • Wigilijny karp w migdałach, podany na kapuście z grochem z ziemniaczanym fondant i sosem z rokitnika
  • Lampka wina

Na bufecie:

  • 4 rodzaje ciasta wigilijnego
  • Kawa, herbata
Zameldowanie od 16:00
Wymeldowanie do 12:00
Parking dodatkowo płatny w niektórych ofertach.
  • Dzieci 0-3 lat- pobyt bezpłatny
  • Dzieci 4-14 lat- na dostawce, opłata uzależniona od  sezonu
  • Dzieci od 15 lat- opłata  jak za dorosłą osobę
Zwierzęta nie są akceptowane.
American Express Diners JCB Mastercard Maestro Visa Visa Electron