Święta Bożego Narodzenia
Cena zawiera:
- Noclegi w komfortowym pokoju
- Wyśmienite śniadania w formie bufetu
- Świąteczne obiadokolacje bufetowe. W tym 24.12 uroczysta, serwowana kolacja wigilijna*, 25.12 kolacja regionalna z live cooking, prezentująca smaki Podhala. Podczas kolacji regionalnej kolędować będzie kapela góralska.
- Świąteczny zestaw powitalny do pokoju
- Zajęcia malarstwa na szkle dla dzieci i dorosłych dnia 23.12. Zajęcia prowadził będzie animator. Tematyką zajęć będzie malarstwo górskiej przyrody oraz legend o tatrzańskich zbójcach i skarbach. Pamiątką z Zakopanego dla każdego uczestnika będzie własnoręcznie namalowany obraz na szkle oprawiony w ramę.
- Wigilijna wizyta Świętego Mikołaja i Aniołka
- Bilet na kolejkę (góra-dół) na Gubałówkę na dzień 25.12*
- Dostęp do Strefy Spa (sauna fińska, łaźnia parowa, jacuzzi, studio cardio)
- Monitorowany parking
- Bezpłatny Internet
*Na Gubałówce będziecie Państwo mieli możliwość podziwiania "Krainy Światła". Wystawa świecących rzeźb przedstawia między innymi tatrzańskie zwierzęta, postacie górali i góralek, sanie św. Mikołaja, a także świecące ramki, w których można wykonać wspaniałe zdjęcia z panoramą Zakopanego i z pobytu na Gubałówce.
Dodatkowe doba do pobytu świątecznego tj. 27/28.12.2023 w cenie specjalnej.
Wyżej wymieniona oferta specjalna dostępna jest wyłącznie przy rezerwacjach dokonanych za pośrednictwem Recepcji Hotelu Logos.
* Menu wigilijne 2023
Na stołach:
- Carpaccio z buraka pieczonego z orzechami leszczyny, kozim serem, rukolą, oliwą, kaparami i kremem truflowym
- Trio Szefa kuchni:
- Dziewiczy śledź holenderski w cebuli w świeżym majeranku i karmelizowanym jabłku
- Sandacz w galarecie z jajkiem przepiórczym
- Tatar z tuńczka
- Kutia wigilijna
- Kompot z suszu, woda
- Pieczywo, masło
Dania serwowane:
- Zupa z leśnych grzybów zapiekana pod ciastem francuskim
- Sakiewka z łososia na duszomnym szpinaku z camembert, orzechami karmelizowanymi na sosie miodowo-musztardowym
- Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie, podany z pierogami z kapustą i suszonymi grzybami okraszonymi cebulką
- Wigilijny karp w migdałach, podany na kapuście z grochem z ziemniaczanym fondant i sosem z rokitnika
- Lampka wina
Na bufecie:
- 4 rodzaje ciasta wigilijnego
- Kawa, herbata
- Dzieci 0-3 lat- pobyt bezpłatny
- Dzieci 4-14 lat- na dostawce, opłata uzależniona od sezonu
- Dzieci od 15 lat- opłata jak za dorosłą osobę